Over ons

"Ashleigh & Burwood" Dit hedendaagse gamma aromatherapie en home fragrance artikelen past perfect in de moderne lifestyle en werd hiertoe speciaal ontworpen. Dit gamma van heeft een dubbel nut. Eerst en vooral biedt ze een hoogstaande aromatherapie en daarnaast maakt de onweerstaanbare geur het leven in uw woning alleen maar aangenamer. Deze zorgvuldig en mooi verpakte geurverspreiders zijn het ideale geschenk voor elke gelegenheid.

Het familiebedrijf "Bougies la Francaise" bestaat al sinds 1902 en engageert zich tot het produceren van hoge kwaliteitskaarsen en staat volledig in het teken van passie, licht en decoratie. Dankzij een lange ervaring als kaarsenfabricant worden traditie en moderniteit gecombineerd.

GOA huisparfum is een ideale manier om uw huis te voorzien van een heerlijke geur. Schik de bijgeleverde rotanstokken als een harmonieus boeket zodat ze doordrenkt worden met het parfum. In een paar ogenblikken kunt u genieten van een zacht parfum in uw huis. GOA werkt zonder energiebron, verbruikt dus geen stroom. Bovendien heeft GOA nog warmte, noch verbranding nodig, in tegenstelling tot wierook en kaarsen. De geparfumeerde producten van GOA respecteren alle wettelijke normen en zijn volstrekt onschadelijk. Bovendien garanderen wij u dat de parfums niet op dieren zijn getest. De producten van GOA zijn echte pareltjes en zijn speciaal ontworpen om uw interieur een levendige en kleurige toets te geven.

"Florissima" biedt u een totaal assortiment in trendy decoratieartikelen. U vindt hier een mix van artikelen in diverse stijlen en sferen. Ons gamma bestaat uit verschillende categorieën: glaswerk, decoratie, zijdebloemen, kaarsen... Het assortiment wisselt voortdurend en er komen regelmatig interessante artikelen bij

De Victorian kaarsen geven jouw huis een heerlijke geur. Ze zijn ook een prachtig accessoire door hun mooie afwerking. Ze brengen sfeer en luxe in jouw leven! Hou jij deze Victorian kaars voor jezelf of geef je hem cadeau?

zaZa'z is een trendy merk van kleding en modeaccessoires met een geheel eigen stijl.
Deze stijl presenteert zich in een perfecte balans van kleuren, kleurencombinaties en materialen van hoogwaardige kwaliteit.
Deze balans vind je iedere keer weer terug in de collecties van zaZa’z.
Kenmerken die de collectie van zaZa’z weergeven zijn: stijlvol, eigentijds, luxueus, een tikkeltje robuust, stoer en bovenal draagbaar voor iedereen.

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons

Heb je een vraag?

Contacteer ons